Tietokoura-Kopra-180215

Tietokoura Oy on tehnyt lahjoituksen LUT:n varainhankintakampanjaan. Lahjakirjan allekirjoitustilaisuudessa olivat läsnä Tietokoura Oy:n hallituksen puheenjohtaja, kansanedustaja Jukka Kopra ja toimitusjohtaja Jorma Laukkanen.

Jukka Kopra kertoo, että Tietokoura haluaa lahjoituksellaan kannustaa myös muita pk-yrityksiä mukaan LUT:n varainhankintakampanjaan. ”Ihailemme yliopiston ennakkoluulotonta ja tulevaisuuteen suuntautuva tapaa toimia. Tällaista itseluottamusta tarvittaisiin Suomessa muuallakin”, Kopra toteaa.

Kasvu-uralla olevan energia-alan IT-toimittajan Tietokoura Oy:n liiketoiminta perustuu Kopran mukaan ennen kaikkea LUT:n tuottamaan osaamiseen. Vuosien varrella Tietokourassa on ollut yliopistolta harjoittelijoita sekä diplomityöntekijöitä, ja tälläkin hetkellä yli puolet Tietokouran henkilöstöstä on LUT-taustaisia.
Yritys luonnehtii erityisesti energiamarkkinoihin liittyvää yhteistyötä hyödylliseksi, ja uskoo sen tiivistyvän entisestään.