Me LUT:laiset teemme merkityksellistä työtä ja tiedettä. Vastassamme ovat koko ihmiskunnan kohtalon kysymykset: puhtaan veden ja energian riittävyys, luonnonvarojen ja taloudellisten resurssien rajallisuus.

Etsimme kysymyksiin vastauksia omilla vahvuuksillamme, tekniikan ja talouden yhdistelmällä sekä ketterällä ja ennakkoluulottomalla tekemisen asenteella.

Meillä on yhdessä kumppaniemme kanssa ainutlaatuista potentiaalia, osaamista ja rohkeutta. Meillä on myös visionäärisyyttä nähdä sellaista, mitä muut eivät vielä näe, ja määrätietoisuutta mennä sinne, minne muut eivät vielä ole uskaltautuneet.

Samanaikaisesti, kun lisäämme entisestään yhteiskunnallista vaikuttavuuttamme, otamme seuraavan suuren harppauksen myös kansainvälisessä tiedemaailmassa: teemme relevanttia tiedettä parhaiden joukossa.

Lappeenrannan teknillinen yliopisto on noussut QS World University Rankings (QS) listalle syyskuun alussa 2016 sijalle 356 ja Times Higher Education World University Rankings listalla olimme maailman 600 parhaan yliopiston joukossa 2016. Korkeakoulutuksen konsulttiyritys Firetail on raportissaan listannut maailmanlaajuisesti 20 yliopistoa, jotka voisivat haastaa yliopistomaailman eliitin ja nousta globaaliin maineeseen vuoteen 2030 mennessä, ja LUT on myös mukana ainoana suomalaisena yliopistona tällä listalla.

Lue lisää LUTsta osoitteessa www.lut.fi