Lappeenrannan Seudun Opiskelija-asuntosäätiö (LOAS) lahjoitti 5000 euroa LUT:n varainhankintakampanjaan.

Säätiön toiminnanjohtaja Joonas Grönlund arvostaa tiivistä yhteistyötä yliopiston kanssa.

”Halusimme osallistua myös varainhankintakampanjaan, joskin pääpaino yhteistyössämme on yliopistonkin opiskelijoiden laadukkaiden asuntojen tarjoamisessa. Tällä hetkellä yli 2000 yliopiston opiskelijaa asuu LOASin asunnoissa”, kertoo Grönlund.

LOASin ja yliopiston pitkäjänteinen yhteistyö on ollut hedelmällistä aina LOASin perustamisesta 1974 saakka. Yliopiston rehtoria Annelia Paulia ilahduttaa kumppaneiden strategioiden ympäristöarvoja korostava yhdenmukaisuus ja hyvin toimiva LOASin asuntotarjonta, joka myös yliopistolle merkittävä kilpailutekijä kilvoiteltaessa uusita opiskelijoista.

Lappeenrannan seudun opiskelija-asuntosäätiö (LOAS) on vuonna 1974 perustettu säätiö, jonka toiminnan tarkoituksena on ylläpitää ja rakennuttaa vuokra-asuntoja Lappeenrannan ja lähialueiden oppilaitoksissa (muun muassa LUT:ssa ja Saimaan ammattikorkeakoulussa) opiskeleville opiskelijoille. Säätiöllä on yli 3 000 asuntopaikkaa eri puolilla Lappeenrantaa pääasiassa lähellä Lappeenrannan keskustaa tai yliopistoa.

Joonas Grönlund, LOAS, puh. 0400-699 984