LUT varainhankintakampanjan julkistus

Varainhankintakampanjamme ”Ratkaisijat” käynnistyi keskiviikkona 21.1.2015. Lanseerauksena toimi lähialueen yrityskentälle suunnattu tilaisuus. Kampanjan lisäksi tilaisuudessa esiteltiin LUT:n uunituore Trailblazer-strategia, sekä tarjottiin asiantuntijamme Pekka Sutelan katsaus Venäjän talouden nykytilaan ja sen vaikutuksiin Suomelle.

Keräystavoitteemme valtion vastinrahaan oikeuttavassa kampanjassa on viisi miljoonaa euroa. Keräysaikaa on kesäkuun 2017 loppuun saakka. Valtio tukee varainhankintaamme summalla, joka on kolme kertaa lahjoituksen määrä. Jokainen lahjoitettu euro on täten meille neljän euron arvoinen.

Jokainen lahjoitus on osoitus tuesta LUT:n työlle

LUT Hallituksen puheenjohtaja Tuomo Rönkkö”Varainhankintamme pääajatus on kutsua yrityksiä ja yksityishenkilöitä mukaan yliopiston työhön ratkaisujen tuottamiseksi ihmiskunnan kohtalonkysymyksiin, jotka liittyvät puhtaan veden ja energian riittävyyteen sekä luonnonvarojen ja taloudellisten resurssien rajallisuuteen”, kertoo tilaisuudessa esiintynyt LUT:n hallituksen puheenjohtaja Tuomo Rönkkö.

”Paitsi että lähestymme yrityksiä, toivomme myös meitä alueellisesti tai muuten lähellä olevien yksityishenkilöiden osallistuvan kampanjaan ja näin osoittavan myös henkistä tukea yliopiston työlle ja merkitykselle. Pientenkin lahjoitusten antaminen on tehty todella helpoksi, eikä liian pientä lahjoitusta ole olemassa”, kertoo puolestaan LUT:n varainhankinnan yhdyshenkilö, johtaja Vesa Karvonen.

Kuva: Teemu Leinonen/LUT