Andritz Oy on lahjoittanut Lappeenrannan teknillisen yliopiston varainhankintakampanjaan 30 000 €.
”Upeaa, että pitkäaikainen yhteistyökumppanimme päätti tulla mukaan yliopistomme varainhankintakampanjaan. Nyt lahjoitettu summa vie meitä taas lähemmäksi kampanjamme tavoitetta, viittä miljoona euroa. Lämmin kiitos koko tiedeyhteisömme puolesta”, iloitsee LUT:n rehtori Juha-Matti Saksa.

Andritz toimii maailmanlaajuisesti mm. vesivoimaliiketoiminnassa, sellu- ja paperiteollisuudessa, metalliteollisuudessa sekä erotustekniikan eri sovellusalueilla. Yrityksen pääkonttori on Itävallan Grazissa ja sillä on globaalisti 25 000 työntekijää. Andritzilla on Suomessa toimipisteet Helsingissä, Lahdessa, Kotkassa, Savonlinnassa, Tampereella ja Varkaudessa.

LUT, varainhankintakampanjan yhteyshenkilö, TkT Vesa Karvonen

Puh: 040-484 9240, vesa.karvonen@lut.fi